Handbol

S’imposa la solidaritat

Handbol. Els equips masculí i femení del BM Granollers mostren el seu major rodatge respecte a la selecció catalana en dos partits solidaris

Els equips absoluts del BM Granollers i la selecció catalana masculina i femenina d’handbol van protagonitzar ahir la jornada solidària a Somriures que curen, una iniciativa en benefici de la Fundació Pasqual Maragall per a la investigació contra l’Alzheimer. El Palau d’Esports de la capital del Vallès Oriental va ser l’escenari de dos partits que es van resoldre a favor del Granollers, tot i que el resultat era el de menys. El duel entre el Fraikin BM Granollers (Asobal) i el combinat català masculí, –amb Víctor Tomàs i Arnau Garcia com a destacats en la convocatòria– es va resoldre per 30-25 després d’un joc equilibrat. Pel que fa al KH-7 Granollers, de divisió d’honor femenina, i la selecció catalana, va finalitzar amb el resultat de 28-22. En tots dos casos, els vallesans van saber aprofitar el fet de ser equips més rodats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)