El Barceloneta compleix contra l’Steaua (11-8)

L’Atlètic Barcelona s’ha imposat a l’Steaua de Bucarest aquest vespre a la piscina de Sant Sebastià per 11-8 per tal de mantenir-se en la segona plaça del grup A de la Champions de waterpolo. Tot i que el conjunt romanès apareixia com un rival força assequible –només ha guanyat un duel en la fase de grups–, el duel no s’ha acabat de resoldre a favor dels de Chus Martín fins a l’últim quart i gràcies a un parcial de 4-1.

Al conjunt mariner, amb Miguel Linares a la porteria com a relleu de l’habitual Dani López Pinedo, li ha costat prendre la mesura al rival des del principi. L’ordre defensiu de l’equip romanès, així com les imprecisions locals, han propiciat que en arribar al descans la diferència favorable als de Martín no anés més enllà de dos gols (7-5). Llavors Felipe Perrone –autor de tres gols– ja havia assumit bona part de la responsabilitat ofensiva de l’equip mariner. El marcador encara s’ha ajustat més en el tercer quart, quan dos gols consecutius de l’Steaua han fet pujar al marcador un perillós empat a set gols. No ha estat fins als últims vuit minuts quan el Barceloneta ha acabat de reflectir a la piscina la seva superioritat amb tres gols consecutius 3-0 a càrrec de Munárriz, Bustos i Famera, que ha permès afrontar els minuts finals amb més tranquil·litat.

La propera jornada de champions per al Barceloneta serà el proper 6 de febrer a la piscina de l’Steaua.