Esports de muntanya

Clàudia Galícia s’abona a la plata

Esquí de muntanya. L’osonenca ha tornat a ser segona en la cursa vertical de la copa del món de la Font Blanca. Garcia i Cardona, a una passa del podi

Clàudia Galícia ha tornat a ser segona en la cursa vertical de la Font Blanca i ja porta quatre medalles de plata en les quatre primeres proves de la copa del món. L’osonenca ha fet un temps de 35 minuts i 5 segons i ha acabat a 40 segons de la vencedora, la suïssa Victoria Kreuzer. El podi l’ha completat la italiana Alba de Silvestro (+0.45), que ahir es va imposar en la cursa individual. Marta Garcia ha acabat quarta (+0.58).

En la categoria masculina, el banyolí Oriol Cardona ha quedat a només una passa del podi amb el quart lloc. El seu temps ha estat de 28 minuts i 29 segons, a 50 segons del vencedor, el suís Werner Marti. En el podi l’han acompanyat el seu compatriota Rémi Bonnet (+0.3) i l’italià Robert Antonioli (+0.27). El cassanenc Marc Pinsach ha acabat desè (+1:19).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)