Handbol

Un rècord i les circumstàncies

Handbol. El Bordils pot igualar la seva millor ratxa sense perdre, a Aranda (19 h) contra el penúltim

El Bordils pot deixar aquesta tarda (19 h) el Villa de Aranda a quatre partits si el guanya –7 punts i l’average pel 27-25 de l’octubre–. Un triomf suposaria, a més, igualar la ratxa de jornades sense perdre a la segona categoria de l’handbol estatal, establerta en 5 el curs 16/17. És, aquella de l’equip de Pau Campos, l’única vegada que els del Blanc i Verd han enllaçat més de quatre enfrontaments de lliga sense posar el genoll a terra –15 dies abans havien enllaçat 5 derrotes seguides–. Fins dissabte passat, quan després d’igualar el millor registre de l’entitat fora de casa –tres desplaçaments sense perdre–, els de Sergi Catarain lligaven el triomf amb l’Antequera (27-22), a qui superen en la classificació amb average inclòs (24-21).

La fatalitat del 8

Cata s’endú 13 jugadors a Aranda de Duero. Perquè a banda de la possibilitat d’eliminar, gairebé del tot, un rival directe per la permanència, primer, i establir el rècord d’imbatibilitat del Bordils a plata, després, hi ha les circumstàncies. Marc Prat, el capità de l’equip, va fer un mal gest avui fa una setmana al minut 8 de partit i es va fer mal al genoll dret. Ja no va jugar més. El dorsal 8 ha superat dues lesions dels lligaments encreuats en aquesta mateixa articulació (2014 i 16) i una anterior en la de l’esquerre (2010). Una baixa, en espera del diagnòstic, sensible per la versatilitat de l’extrem; peça clau en l’esquema defensiu bordilenc. David Masó i Marc Combis són baixes habituals a fora, Arnau Palahí segueix lesionat al colze i, a la localitat castellana, tampoc hi van Jordi González i Oriol Márquez, porter i pivot titulars. “Són puntals molt importants dins l’equip, a nivell defensiu en el cas de Jordi i en defensa i en atac l’Uri. I en el cas d’en Prat que podia defensar de tres... Segurament és el desplaçament amb baixes més significatives”, diu el tècnic, resignat. “Serà gairebé inviable sortir amb la defensa 6-0. Però per sort estem treballant amb diferents alternatives i realment s’ha notat: els agrada i s’activen. I és un equip molt llançador”, apunta Catarain, que és conscient de les possibilitats de deixar un equip tan lluny: “No guanyar a casa, a aquestes alçades i amb un rival directe, penalitza molt.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)