Hoquei sobre herba

L’Atlètic, contra corrent

Hoquei sobre herba. Des de 2011 no guanyen el Polo, el líder, en la lliga regular

L’Atlètic lluitarà demà contra corrent. Els terrassencs es veuran les cares amb el líder, el Polo, que té tres punts més i que no guanyen en lliga regular des de l’octubre de 2011. De fet, el Polo s’ha imposat en 11 dels 12 darrers enfrontaments oficials. A més, en la darrera visita a Can Salas per la copa Federació del desembre, els barcelonins van guanyar per 0-2. Roc Oliva, que aquest estiu va fitxar pel Polo procedent de l’Atlètic, ha superat els problemes a l’isquiotibial i es vestirà de curt per jugar contra el seu exequip.

D’una altra banda, a Madrid, l’Egara –tercer amb 22 punts com l’Atlètic– buscarà avui un triomf contra el Club de Campo que li permeti d’avançar posicions a la taula. El Junior i el Barça, que van començar la segona volta amb victòries importants, protagonitzen demà el duel català de la jornada a Sant Cugat. El Terrassa rep el Jolaseta i el Línia, cuer, buscarà a casa el primer triomf del curs contra el Tenis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)