Clara derrota d’un Bordils sense recursos en atac

Handbol. La falta d’idees i l’excessiva duresa de l’Aranda condemnen el Bordils després de quatre jornades sense perdre

ARANDA 28 BORDILS 21

VILLA DE ARANDA:De Vega, Souto (2), Costa (1), Cerrotta, Grandi (4), Megías (6), Llorens (3), Del Val (5), De Novais (4), Elustondo (3), Moledo, Amerigo i Abajo.HANDBOL BORDILS:Farrarons, Sergi Mach, Xicu Reixach (1), Comas (1), Vilanova, Masmiquel (3), Canyigueral (3), Moreno (2), Pep Reixach (3), Ferrer (7), David Mach, Pou, Fornés (1).PARCIALS:3-1, 5-3, 6-5, 11-5, 12-8, 14-8; 15-10, 17-12, 19-13, 23-16, 24-18 i 28-21.ÀRBITRES:Mohedano i Peris. 5 exclusions a l’Aranda i 3 al Bordils.

Un Bordils completament desfet va encaixar una derrota severa a la pista de l’Aranda, penúltim classificat a l’inici de la jornada, i després de quatre partits sense perdre va desaprofitar una bona ocasió per distanciar-se més de la zona de descens, que ara té a tres punts.

El Bordils viatjava amb baixes importants, i a fe que se’n va ressentir. En la primera part li va faltar eficàcia en atac, ja fos per la dura defensa de l’Aranda o per les males eleccions de llançament i les errades. Des del minut 13 fins al descans, el Bordils només va ser capaç de fer tres gols, i va acabar la primera part amb només vuit gols en el seu marcador. La diferència de sis assolida per l’Aranda va marcar definitivament la resta del partit. El Bordils, sempre a remolc, no va tenir en cap moment l’oportunitat de capgirar el resultat. Li va faltar fluïdesa en atac, mal de què va pecar tot el partit. La duresa defensiva dels locals –amb l’aquiescència d’uns àrbitres massa tous– en va ser una de les causes, per bé que, al Bordils, se’l va veure mancat de recursos i sense idees per veure porteria. Ferrer (set gols) va destacar en les files dels visitants, que, com a molt, van aconseguir reduir la diferència a quatre gols. El Bordils tampoc va saber aprofitar les exclusions al seu favor, com una en què va perdre la pilota en els dos atacs de què va disposar. I, a més, Catarain va haver d’asseure Sergi Mach per mal a l’esquena.

El Villa de Aranda no va haver de patir per assegurar-se la victòria i posar-se antepenúltim –marca la zona de descens. El Bordils, encara amb un partit per recuperar, jugarà dissabte que ve al Blanc-i-verd contra el Palma del Río (19 h), equip que encadena cinc jornades sense cap victòria.

LES REACCIONS

Ens ha costat molt atacar. Hem notat les baixes, però també la defensa molt dura d’ells, que ha estat poc penalitzada pels àrbitres
Hem tingut poca eficàcia de cara a porteria. El resultat de la primera part ha marcat la resta del partit