Esquí

Núria Pau debuta avui en el mundial d’Are

Esquí alpí. Nova passa endavant en la carrera de l’esquiadora de Ribes de Freser, que disputarà el gegant (14.15 i 17.45 h)

Núria Pau disputarà, a partir de les 14.15 h, el seu primer mundial d’esquí alpí. L’esquiadora de Ribes de Freser disputarà la primera mànega del gegant d’Are i, si passa el tall, participaria també en la segona (17.45 h), en la qual es decidiran les medalles. Pau sortirà amb el dorsal 49 de 92 esquiadores.

Aquesta és una nova passa endavant en la carrera de Núria Pau, que fa un mes també va participar en la seva primera prova de la copa del món. D’aleshores ençà ha disputat tres curses d’aquest circuit. En la darrera, el gegant de Kronplatz (15 de gener), va quedar a només 62 centèsimes de classificar-se per a la segona mànega i es va classificar en el lloc 40. La ripollesa ja és des de fa alguns dies a l’estació sueca d’Are per realitzar els últims entrenaments abans del seu debut. A més del gegant, Núria Pau també disputarà la prova de qualificació de la disciplina més tècnica, l’eslàlom, de la qual és l’actual campiona d’Espanya. La qualificació, també de dues mànegues (10 i 13 h), es farà demà, divendres. La final tindrà lloc l’endemà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)