Ciclisme

La Santa Vall, un nou repte maratonià de BTT

Ciclisme. Jofre Cullell, favorit en la prova de diumenge a Sant Gregori, que reunirà un miler de participants en la prova de 80 km

La Gironès MTB Challenge s’anomenarà aquest any La Santa Vall, una nova proposta de Klassmark Bike que té l’objectiu de convertir-se en un festival de ciclisme de referència. Així, Sant Gregori espera aquest diumenge un miler de participants en els diferents recorreguts que ha preparat l’organització en el format de marató.

La Santa Vall (80 km i 1.800 m de desnivell) és la segona de les tres proves de les MTB Challenge Series. El francès Thibaut Vassal (128 Bike Avenue) i Sílvia Roura (Esteve Team) defensaran a Sant Gregori el seu lideratge després de la seva victòria a Palamós.

El favorit per a la victòria és Jofre Cullell (Megamo), actual campió d’Espanya sub-23 i excampió d’Europa júnior, que afronta la prova com a preparació per als seus futurs compromisos internacionals. Tampoc es perdran la festa Melcior Mauri, campió de la Vuelta 1991, o Aleix Espargaró, pilot de Moto GP.

També hi haurà un recorregut més curt, l’Starter, en què 250 participants recorreran 36 km de la vall de Llémena sense l’esperit competitiu dels que disputaran la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)