Esquí

Bon debut de Núria Pau en el mundial d’Are

Esquí alpí. L’esquiadora de Ribes de Freser ha acabat 36a en el gegant, que ha guanyat l’eslovaca Petra Vhlova. Àlex Puente supera la qualificació del gegant masculí

Núria Pau ha fet un bon debut en el mundial d’esquí alpí d’Are. L’esquiadora de Ribes de Freser s’ha classificat en la 36a posició de la prova de gegant, que ha tingut 98 participants. En la primera mànega ha acabat 42a amb un temps d’1:05.56, a 4.75 del millor resultat, fet per l’alemanya Viktoria Rebensburg (1:00.91). Amb aquest registre, Pau s’ha classificat entre les 60 posicions que donaven accés a la mànega següent.

En la segona baixada ha rebaixat pràcticament dos segons el seu primer temps i ha fet 1:03.83, un registre amb el qual ha acabat la mànega 34a. La suma dels dos resultats (2:09.42) li ha permès rebaixar sis llocs la posició de la primera baixada i acabar 36a. La seva participació en el mundial d’Are encara no s’ha acabat. Demà divendres té previst disputar la prova de qualificació de la disciplina més tècnica, l’eslàlom, de la qual és l’actual campiona d’Espanya.

L’eslovaca Petra Vhlova ha aconseguit el seu primer títol mundial amb un temps global de 2:01.97. Darrere seu s’han classificat l’alemanya Viktoria Rebensburg (+0.14) i l’esquiadora que sortia com a gran favorita a la victòria, la nord-americana Mikaela Shiffrin (+0.38), que amb el bronze es penja la seva segona medalla en aquest mundial després de guanyar l’or en el supergegant.

Avui també ha debutat el català Àlex Puente, que ha superat la qualificació del gegant masculí i disputarà la final de demà (14.15 i 17.45 h). L’esquiador aranès ha acabat cada mànega en la quinzena posició (1:06.34 i 1:07.42). La suma dels dos temps l’ha deixat en la setzena posició final (2:13.76), entre les 25 places que donaven el bitllet per a demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)