Esquí

Kristoffersen sorprèn el favorit, Hirscher, i guanya el gegant del mundial

Esquí. Àlex Puente no acaba la primera màniga del gegant. La qualificació de l’eslàlom femení es cancel·la i Núria Pau passa directe a la final de demà

El noruec Henrik Kristoffersen ha guanyat el títol mundial de gegant, sorprenent al gran favorit l’austríac Marcel Hirscher amb una espectacular segona màniga. El francès Alexis Pinturault, que havia fet el millor temps en la primera baixa, s’ha hagut de conformar amb la tercera posició.

Kristoffersen, que portava el tercer temps, s’ha situat primera amb un registre de 2.20.24. Darrera seu ha sortit el gran dominador d’aquesta especialitat aquesta temporada, Hirscher, i no l’ha pogut superar quedant a 20 centèsimes (2:20.44). Pinturault, que ha sigut l’últim en sortir, ha tingut una errada a meitat de la baixada i ha acabat tercer a 42 centèsimes (2:20.66).

L’aranès Àlex Puente no ha finalitzat la primera màniga del gegant. Només ha pogut passar pel primer parcial de cronometratge i després ha quedar fora. L’esquiador nascut a Vielha s’haurà de centrar ara en l’eslàlom.

La qualificació de l’eslàlom femení en el que havia de participar Núria Pau no s’ha disputat. L’esquiadora de Ribes de Freses ja està en la final que es farà demà (11 h i 14:30 h) en la que hi hauran 97 participants. La catalana sortirà amb el dorsal 51 i espera estar entre les 60 millors de la primera màniga i poder disputar la segona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)