Esquí

Kristoffersen sorprèn el favorit, Hirscher

Esquí. El noruec venç el dominador de l’any del gegant i s’emporta el títol mundial. Àlex Puente no acaba la primera mànega

El noruec Henrik Kristoffersen va guanyar el títol mundial de gegant, sorprenent el gran favorit, l’austríac Marcel Hirscher, amb una espectacular segona mànega. El francès Alexis Pinturault, que havia fet el millor temps en la primera baixada, es va conformar amb la tercera posició. Kristoffersen, que portava el tercer temps, es va situar primer amb un registre de 2.20.24. Darrere seu va sortir el gran dominador d’aquesta especialitat aquesta temporada, Hirscher, però no el va poder superar i va quedar a 20 centèsimes (2:20.44). Pinturault, que va ser l’últim a sortir, va fer una errada a mitja baixada i va acabar tercer a 42 centèsimes (2:20.66).

Fora a la primera

L’aranès Àlex Puente no va poder acabar la primera mànega del gegant. Després de la seva bona actuació en la qualificació de dijous i d’aconseguir passar a la final, ahir no va estar gaire temps a la pista i només va poder passar pel primer parcial de cronometratge amb un temps de 17.59, i després va quedar fora de competició. L’esquiador nascut a Vielha s’haurà de centrar ara en l’eslàlom i disputar avui la qualificació per estar en la final de demà.

La qualificació de l’eslàlom femení en què havia de participar Núria Pau va ser cancel·lada. L’esquiadora de Ribes de Freser ja és a la final, que es farà avui (11 h i 14.30 h) i en què hi haurà 97 participants. La catalana sortirà amb el dorsal 51 i espera estar entre les 60 millors de la primera mànega i així poder disputar la segona.

TORN DE NÚRIA PAU

La qualificació de l’eslàlom femení es cancel·la i Núria Pau passa a la final d’avui
Gegant M.
1r. Henrik Kristoffersen (NOR) 2:20.24
2n. Marcel Hirscher (AUT) 2:20.44
3r. Alexis Pinturault (FRA) 2:20.66
4t. Loic Meillard (SUI) 2:21.16
5è. Marco Schwarz (AUT) 2:21.28
5è. Zan Kranjec (ESL) 2:21.28
7è. L. Nestvold-Haugen (NOR) 2:21.32
8è. Alexander Schmid (ALE) 2:21.43
9è. Stefan Brennsteiner (AUT) 2:21.62
10è. Marco Odermatt (SUI) 2:21.63
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)