Patinatge

El CPA Girona guanya el català de grups de xou grans

Patinatge artístic. Ha trencat la ratxa de setze títols consecutius del CPA Olot, que ha ocupat la segona posició. El PA Masnou ha completat el podi

El CPA Girona ha guanyat el campionat de Catalunya de grups de xou grans per primera vegada a la seva història. El conjunt gironí ha trencat l’hegemonia del CPA Olot que havia guanyat els darrers setze campionats catalans de manera consecutiva, i en aquesta ocasió ha ocupat el segon lloc.

El conjunt gironí ha fet una bona actuació tot i tenir un parell de caigudes i amb set notes per sobre del 9, ha arribat als 90.5 punts. Les olotines han tingut més problemes, amb un parell de caigudes i el trencament d’una ala del vestuari. No han rebut cap nota de 9, i han sumat 86 punts, finalitzant en la segona poició. La tercera plaça ha sigut pel PA El Mansou amb 84,7, mentre que el quart lloc ha sigut pel Reus Deportiu, que competia a casa, i que ha arribat als 82.6 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)