Handbol

El Barça vol segellar l’accés directe a quarts

Handbol. L’equip blaugrana en farà prou amb un punt a Montpeller per tancar el lideratge de la fase de grups de la Champions

El Barça Lassa té avui a Montpeller (19 h per Esport3) la primera oportunitat per segellar definitivament l’accés directe als quarts de final de la lliga de campions. El conjunt blaugrana en fa prou amb un punt per assolir el seu objectiu, però al davant es trobarà un campió amb urgències, que necessita imperiosament la victòria per no quedar despenjat del camí dels vuitens de final. Tot i el coixí de quatre punts respecte al segon classificat, el Veszprém, el tècnic, Xavi Pascual, té clar que l’equip no sortirà a especular amb el resultat: “Nosaltres sempre ens prenem el partit al màxim nivell, i en tots els duels als quals anem intentem guanyar, però amb tot el respecte del món cap al rival.”

Conscients de la importància del compromís, el Montpeller ha traslladat l’embat de l’antic Rene Bougnol a l’impressionant Sud de France Arena, amb capacitat per a 10.700 espectadors i que estarà ple de gom a gom. El partit serà especial per al blaugrana Ludovic Fàbregas, que per primer cop jugarà contra el seu exequip a Montpeller en partit oficial. L’equip occità té la baixa de Diego Simonet, que ha recaigut de la lesió als isquiotibials. Actualment, un dels jugadors de referència és Melvin Richardsson, pitxitxi de la lliga de campions amb 77 gols. “És jove, però molt bon jugador. Per mi ja fa un any que està al màxim nivell. Està jugant molt bé amb el Montpeller i també amb la selecció francesa. És important defensar-lo bé, però també a la resta perquè és un gran rival i tots els jugadors tenen qualitat”, remarca Fàbregas.

LA PRÈVIA

Hem de ser conscients que juguem a casa del campió d’Europa i que s’hi juga molt
Xavi Pascual
Entrenador del barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)