Futbol sala

L’Industrias no pot amb el Valdepeñas

Futbol sala. El conjunt colomenc reacciona en la segona meitat, firma taules amb un equip de la zona baixa de la taula i ja du dos empats seguits

L’Industrias Santa Coloma no ha pogut superar el Valdepeñas a domicili. Després del meritori empat amb el Xota de la setmana passada a Badalona, els colomencs han tornat a firmar taules amb el 14è classificat de la lliga. Els colomencs han pagat molt cara una desconnexió en el primer temps que ha servit perquè Dani Santos, amb dues dianes, avancés el seu equip. Han reaccionat els d’Óscar Redondo en la segona meitat i han retallat distàncies amb una diana en pròpia porta dels locals. Dani Santos, que ha estat un turment per als jugadors de l’Industrias, ha tornat a eixamplar distàncies amb un gran xut que Cristian, avui titular, no ha pogut aturar.

Aleshores, els colomencs han fet un pas endavant. Verdejo ha avisat amb un xut al pal i Cardona ha fet el 3-2. Sense temps per a celebracions, l’Industrias ha tornat a veure porteria i Ximbinha ha fet el 3-3 definitiu. Empat que té regust a poca cosa perquè el conjunt colomenc ha tingut el triomf a les seves mans i ha fet lluir el porter local però no ha sabut ajustar la punteria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)