Ciclisme

El Massi-Tactic, satisfet amb el seu paper a València

Ciclisme. El conjunt del Baix Empordà va disputar la Setmana Ciclista Valenciana, de quatre etapes i categoria UCI 2.2; corresponent al calendari europeu

“Estem contents de com ha anat tenint en compte que el recorregut era exigent, dur i molt tècnic. En aquest cas, no valorem els resultats, sinó l’experiència, ja que hem competit contra equips molt més rodats i hem pogut acabar-la. L’objectiu era agafar confiança i rodatge i poder seguir preparant les properes curses” és la valoració del mànager del Massi-Tactic, Àngel González, en referència el debut de l’equip a una prova per etapes, la Setmana Ciclista Valenciana. La cita, de quatre dies i 440 quilòmetres, la va guanyar l’alemanya Clara Koppenburg (WNT Rotor) i la gaditana Belén López, 95a a la general, va ser la millor de l’equip del Baix Ter.

Diumenge que ve, Ripoll

Les properes cites del Massi-Tactic UCI Women’s Team corresponen a la cpoa catalana i a la copa estatal. La primera serà diumenge a Ripoll, en l’estrena de la competició catalana amb el Trofeu Vila de Ripoll, la quarta edició del qual comptarà també amb el Catema.cat CC Baix Ter, filial del Massi-Tactic. També s’espera que la maresmenca Noemi Ferré hi pugui córrer, després de recuperar-se d’una forta caiguda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)