Natació

Belmonte: “Cada vegada sóc més ràpida”

Natació.La badalonina de 28 anys assegura que ha deixat enrere les molèsties físiques i continua preparant-se per competir en sis proves tant en el mundial de Corea d’enguany com en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020

La catalana Mireia Belmonte, quatre cops medallista olímpica i campiona en els 200 metres papallona dels Jocs de Rio de Janeiro, ha assegurat que es veu “cada vegada més ràpida” i ha dit que continuarà competint en sis proves de papallona, estils i lliure en el mundial de Corea del Sud i en els Jocs de Tòquio, les grans cites del seu calendari. La badalonina, de 28 anys i que també és campiona d’Europa i del món, ha fet aquestes declaracions a Múrcia, ciutat a la qual ha acudit per motius d’estudi. La catalana iniciarà una estada preparatòria de 21 dies en altura a Sierra Nevada, però abans ha estat al campus de la Universitat Catòlica San Antonio de Múrcia (UCAM) per realitzar un examen parcial de Sociologia del grau en Publicitat i Relacions Públiques que cursa. La campiona olímpica segueix treballant dur en la difícil tasca de compaginar la seva trajectòria esportiva i l’acadèmica. “La carrera l’anem traient a poc a poc, adquirint coneixements, i amb el temps que tinc gestionant els entrenaments i els estudis”, ha indicat. Belmonte encararà l’estiu que ve el campionat del Món a Corea del Sud, cita en la que espera demostrar que ha deixat enrere les molèsties que li van impedir competir al màxim nivell l’any passat. “Fa que estic entrenant amb prou feines dos mesos i cada competició que faig vaig millorant i fent millors temps.. Cada vegada em veig més ràpida per la qual cosa l’evolució està sent molt positiva”, ha afirmat. El pla inicial consisteix a mantenir el seu exigent programa en els 200 metres papallona, els 200 i els 400 estils i els 400, 800 i 1.500 lliure. “Segueixo entrenant per a les meves sis proves de sempre. Al Campionat d’Espanya Open, que es disputarà aviat, cal fer les mínimes i aquest any està molt complicat perquè el 1.500 i el 800 lliure s’ha de fer al matí. És la primera vegada que passa i crec que serà un bon entrenament pensant en Tòquio ja que allà també es disputaran les finals al matí “, ha explicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)