Atletisme

Bernat Erta, plata amb l’equip espanyol en els 4x400 m de Glasgow

Atletisme. El lleidatà ha començat l’últim relleu en primer lloc i ha lluitat per la medalla d’or amb Bèlgica fins a la meta

Bernat Erta s’ha penjat la medalla de plata amb l’equip espanyol en el relleu de 400 m de l’europeu en pista coberta de Glasgow. L’atleta lleidatà ha fet l’últim relleu i ha agafat el testimoni de Lucas Bua, que l’hi ha entregat en la primera posició. Els altres dos atletes espanyols en la prova eren Óscar Husillos i Manuel Guijarro, mentre que el també lleidatà Aleix Porras ha estat suplent. L’últim rellevista de l’equip belga ha superat Erta en els últims 200 metres, però en la recta de meta el català, de només 18 anys, ha estat a punt de sorprendre’l i aconseguir l’or per a l’equip espanyol. Finalment ha segellat la plata amb un temps de 3:06.32, només cinc centèsimes més lent que el registre de Bèlgica. França ha completat el podi (3:07.71).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)