Ciclisme

“Més corredors s’hi interessen”

Ciclisme. La Volcat Costa Brava BTT, el 16 i 17 de març a Calonge, agafa el relleu de l’Empordà BTT Extrem, de la qual es van fer quatre edicions. Sergi Güell, el director de la cursa, explica el canvi per la dificultat del seguiment de la prova

“Després de quatre anys d’organització de l’Empordà BTT Extrem, i de consolidació de la prova dins del calendari estatal, vam veure que per seguir creixent el seguiment de la prova a través del GPS era una dificultat massa gran per a molts corredors que no s’atrevien a provar-ho. Aquest any, vam marcar el cent per cent dels recorreguts i molts més corredors s’hi han interessat”, diu Sergi Güell, director de la cursa en les anteriors edicions, respecte al canvi de la cursa per etapes que es fa a Calonge, els dies 16 i 17 de març, amb un recorregut de 124 quilòmetres i 3.900 metres de desnivell per camins de les Gavarres. “És una de les serres més riques de l’Empordà, i com a tal està plena de senders espectaculars per gaudir d’una autèntica BTT. A més, és una serra costanera, cosa que la fa molt diferent i amb un terreny molt peculiar”, diu, després de destacar un dels secrets de l’organització: “El Club Ciclista Baix Ter, establert a Torroella de Montgrí, és el principal motor d’aquesta prova. Els seus més de 100 voluntaris fan possible la celebració d’aquesta cursa per etapes.”

La Volcat Costa Brava BTT té en els corredors del DMT Racing els caps de cartell d’una cursa amb un públic molt ampli, segons Güell: “És la prova per etapes per a tots aquells amants dels senders i de la mountain bike.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)