Natació

El Trofeu CN Sabadell, test valuós per als nedadors amb expectatives d’anar al mundial

Més de 400 nedadors competiran a partir de demà a la tarda i fins el proper diumenge en el 13è Trofeu Club Natació Sabadell - 5è Memorial Paulus Wildeboer, que es celebra a la piscina de Can Llong. La prova, que s’inclou dins del Circuit Català de Trofeus, suposa per als nedadors catalans de referència (Jessica Vall, Marina Garcia, Àfrica Zamorano, Marc Sánchez...) un test per avaluar com avança la seva preparació de cara al campionat d’Espanya de Primavera, on es podran acreditar les marques mínimes per anar al Mundial de Gwangju (Corea del Sud). La representació internacional anirà a càrrec de nedadors procedents de Rússia, Polònia, Dinamarca, Canadà i Irlanda. En aquest apartat, destaca la inscripció del rus Evgeny Rylov, campió del món a Budapest 2017 en els 200 m esquena, així com bronze olímpic en la mateixa prova a Rio 2016.

No hi competiran, però, el grup de nedadors que entrena Fred Vergnoux, amb Mireia Belmonte al capdavant, per trobar-se en una concentració en alçada a Sierra Nevada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)