Futbol sala

L’Industrias demostra el seu potencial a l’Olímpic

Futbol sala. Els colomencs sumen un punt de molt valor amb l’Inter en un duel farcit d’alternatives en què Miquel Feixas ha estat determinant amb una vintena d’aturades

La participació de l’Industrias al play-off pel títol està molt complicada però l’equip colomenc segueix donant mostres del seu potencial i negant-se a cedir en la lluita. A Badalona, en el segon duel dels catalans en el seu nou feu, l’equip d’Óscar Redondo ha sumat un punt de molt valor davant el totpoderós Movistar Inter, que està en hores baixes. Miquel Feixas, amb una vintena d’aturades, ha estat determinant pel seu equip.

La posada en escena dels colomencs ha estat bona. De fet, Albert Cardona ha tingut el gol a les seves cames en un primer xut al pal dels locals. La bona distribució defensiva dels catalans ha fet que el Movistar Inter, tot i tenir la possessió, no generés grans ocasions clares. El potencial madrileny, però, ha anat menjant-li terreny a l’Industrias que ha precisat del millor Miquel Feixas per a mantenir-se a flot: el porter colomenc ha fet una mitja dotzena d’aturades clau davant els Ricardinho, Gadeia i companyia. A les acaballes, però, els madrilenys han pogut trencar la igualda mitjançant Pola, que ha culminat un contraatac arribant al segon pal després d’una jugada molt ben trenada pels mateixos Ricardinho i Gadeia. Només un xut de Ximbinha sobre la botzina que ha refusat Jesús Herrero ha acabat inquietant un Inter que no ha passat angúnies en el segon tram de primera part.

La segona part ha començat amb un guió similar. L’Industrias ha sortit molt trempat des del vestidor i Albert Cardona ha tingut les primeres oportunitats. En aquesta ocasió, però, el Pirata ha pogut fer l’empat (21’). El gol ha fet mal un Inter que ha vist com Ximbinha obligava a lluir-se Jesús Herrero després d’una rematada acrobàtica. Eren els millors moments d’un conjunt local, però, que ha vist com en un error de creació el Movistar Inter tornava a marcar (1-2). Ni s’ha immutat l’Industrias que ha reaccionat instants després: Maico ha fet, de nou, l’empat amb un xut creuat i els colomencs han tornat a agafar embranzida. Feixas ha seguit oferint una gran versió -ha acabat fent una vintena d’aturades- i els madrilenys s’han carregat molt ràpidament de faltes. De nou, però, l’Inter ha colpejat, Humberto ha fet una gran jugada individual i ha tornat a posar el seu equip per davant. La irreverència colomenca no ha cessat i l’Industrias ha vist premiat el seu treball: amb Ximbinha fent de porter jugador, els catalans han forçat la sisena falta madrilenya i Thalles ha empatat amb un gran xut des del punt de doble penal. Al final, l’inter ha tingut opcions per endur-se el triomf però, de nou, Feixas ha salvat un punt pel seu equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)