Més esport

Fourcade, molt lluny del podi en els 20 km individual

Biatló. El català només ha pogut acabar 39è i continua sense cap medalla en el mundial després de quatre proves

Martin Fourcade continua sense cap medalla en el mundial de biatló, que s’està disputant a Oestersund (Suècia), després de les quatre primeres proves disputades. El català ha participat aquesta tarda en els 20 km individual –especialitat en què compta amb tres ors (2013, 15 i 16) i un bronze (2017)– i no ha pogut passar de la 39a posició , un resultat molt discret per a l’actual campió de la copa del món i cinc vegades campió olímpic.

El biatleta de la Llaguna no només ha fet quatre errades de tir –en aquesta prova cada errada és penalitzada amb un minut sobre el temps total– sinó que en el tram d’esquí també ha posat de manifest que no es troba en el seu millor moment de forma. El seu temps final ha estat 5:46.0 més lent que el del vencedor, l’alemany Arnd Peiffer (52:42.4). El búlgar Vladimir Iliev (+1:08.7) i el noruec Tarjei Boe (+1:09.1) han acabat segon i tercer, respectivament. Simon Fourcade, germà de Martin, ha estat dinovè (+3:36.3).

En les tres proves anteriors, Martin Fourcade havia acabat vuitè en els relleus mixtos, sisè en l’esprint i cinquè en la persecució.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)