Esports de muntanya

Els catalans tanquen el mundial amb dues medalles en els relleus

Esquí de muntanya. Galícia i Garcia han estat segons en dones i Pinsach i Cardona, tercers en homes

Clàudia Galícia i Marta Garcia, en dones, i Oriol Cardona i Marc Pinsach, en homes, han tancat la seva participació en el mundial d’esquí de muntanya amb medalla en la prova de relleus.

La cursa femenina ha tingut l’equip francès com a vencedor. Les seves representants –Lena i Lorna Bonnel i Axelle Mollaret– han acabat amb un temps de 25:49.4. Just darrere seu s’ha classificat l’equip espanyol de la Fedme, en el qual les dues esquiadores catalanes han tingut la basca Nahia Quincoces com a companya. Totes tres han fet un temps conjunt de 25:56.1, i s’han penjat la medalla de plata per només quatre dècimes de marge respecte de Suïssa –Jennifer Fiechter, Marianne Fatton i Déborah Chiarello–, que ha aturat el cronòmetre en 25:65.5 i ha completat el podi.

En homes, Marc Pinsach i Oriol Cardona han assolit la medalla de bronze (28:39) compartint equip amb el basc Íñigo Martínez i el madrileny Antonio Alcalde. La segona posició, que ha ocupat França amb Thibault Anselmet, William Bon Mardion, Samuel Equy i Alexis Sévennec, els ha quedat a només 18 segons. La victòria se l’ha endut l’equip italià de Robert Antonioli, Nadir Maguet, Michele Boscacci i Nicolo Canclini (27:21).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)