Més esport

Fourcade perd un podi que gairebé tenia al sarró

Biatló. Anava tercer en l’última estació de tir de l’últim relleu francès, però ha fet dues errades i ha caigut a la sisena posició

Martin Fourcade ha quedat sense medalla en la prova de relleus masculins del mundial de biatló. El català, últim rellevista de l’equip francès, ha arribat tercer en l’última estació de tir, just darrere de l’alemany Benedikt Doll, però ha fet dues errades i s’ha vist obligat a fer dues voltes extres al circuit de 150 m. A causa d’això, les possibilitats de pujar a un podi que ja tenia pràcticament al sarró se li han esvaït i ha caigut a la sisena posició, superat per Rússia, Eslovènia i la República Txeca. En els últims metres, el biatleta de la Llaguna ha perdut momentàniament el sisè lloc en benefici del rival suec, però ha recuperat aquesta posició en la línia de meta. Noruega ha guanyat la prova, seguit d’Alemanya. Fourcade, que no passa el seu millor moment de forma, encara no ha aconseguit cap medalla en aquest mundial. Demà en tindrà l’últim oportunitat en la prova de sortida en grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)