Ciclisme

L’home més ric de la Gran Bretanya compra l’Sky

Ciclisme. Jim Ratcliffe, propietari de la multinacional química INEO, es fa amb els drets de l’equip de Froome, que canviarà de nom el 2 de maig

L’equip Sky ha confirmat que ha arribat a un acord amb Jim Ratcliffe, considerat l’home més ric de la Gran Bretanya, per vendre-li la formació ciclista, que passarà a anomenar-se INEO a partir de l’1 de maig. INEO és una de les grans multinacionals del sector químic a la Gran Bretanya i és propietat del mateix Ratcliffe, que mantindrà tots els compromisos contractuals amb els ciclistes i altres membres de l’staff de l’Sky, que ja havia anunciat que deixaria de patrocinar l’equip a finals de la temporada del 2019.

La primera cursa de l’Sky amb el seu nou nom serà el Tour de Yorkshire, a la Gran Bretanya, el 2 de maig. Algunes fonts situen el preu de la venda en uns 47 milions d’euros. El més rellevant, però, és que amb aquest acord l’equip assegura la seva continuïtat més enllà del 2019. La Volta a Catalunya (25-31 de març) serà una de les últimes en les quals es veurà el tradicional mallot de l’equip britànic, que té en les seves files algunes de les principals figures del pilot mundial, com els vencedors del Tour Chris Froome i Geraint Thomas, el colombià Egan Bernal, el polonès Michal Kwiatkowski i el català David de la Cruz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)