El Bordils dona la cara contra el Barça B però encaixa la quarta derrota consecutiva

Handbol. Els de Sergi Catarain han donat una lliçó d’actitud contra un dels equips més potents de la categoria

El Bordils ha encaixat la quarta derrota consecutiva en un partit intens en què, malgrat el resultat final (28-34), ha donat una lliçó d’actitud i entrega. Malgrat la crisi de joc que arrossega -està passant el pitjor moment de la temporada- i les baixes que condicionen el joc de l’equip, el Bordils ha jugat de tu a tu contra el Barça B, un dels conjunts més potents de la categoria. En el primer temps, fins i tot, ha arribat a dominar de cinc gols (13-8), però a partir del minut 22 ja no ha vist més la porteria rival i els blaugrana han pogut assolir l’empat sobre la botzina que marcava el descans.

El Barça ha continuat amb la seva bona ratxa en la represa -el parcial s’ha allargat fins al 0-7-, però el Bordils ni de bon tros ha entregat el partit. Ha accelerat el ritme del seu joc i ha aconseguit que el Barça només disposés d’avantatges mínims. Uri Márquez, en el minut 49, ha desaprofitat una ocasió per posar el Bordils a un sol punt, i la immediata contra blaugrana, amb gol d’Àlex, ha deixat el marcador 24-27. El Bordils, amb menys fons d’aramari i visiblement més esgotat que el rival, ja no ha pogut seguir el ritme dels blaugrana, que a poc a poc, i després de les dificultats plantejades pel Bordils, ha pogut obrir un marge còmode. Els últims deu minuts, el Bordils no ha pogut fer res per retallar la diferència i el Barça s’ha endut la victòria de manera còmoda, per bé que el resultat no fa honor a la bona feina feta pel Bordils.