Més esport

El Securitas, primer líder

Judo. El conjunt gironí encapçala la classificació de la lliga estatal, un cop disputada la primera de les tres jornades, amb 3-1 de balanç

El Securitas lidera la classificació de la màxima categoria estatal un cop disputada la primera de les tres jornades, a Madrid, en què va guanyar tres encontres (5-0 al Lourdes-Tuvasa Valladolid, 4-0 a l’Avilés i 4-1 al Ronin València) i en va perdre un amb l’Stabia extremeny (2-3 després del 2-0 inicial). Els gironins tenen 6 punts, com dos equips de València més (3 encontres) i l’Stabia (4, com el Girona). Les 15 victòries parcials li donen el primer lloc, amb tres més que els dos equips sense derrota.

“Els resultats de la primera jornada són positius, sobretot perquè l’average el tenim molt bo de cara a un possible empat final”, diu Jose Salas, que assenyala que tot i perdre amb l’Stabia l’equip manté intactes les possibilitats d’aconseguir el títol. “Hem de guanyar els tres encontres el 13 d’abril i esperar al 25 de maig, que serà clau”, hi afegeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)