Més esport

El Puigcerdà i el Barça arriben amb il·lusió a les semifinals de copa

Hoquei gel. Els dos conjunts catalans les disputen demà i si guanyen al Majadahonda i al Txuri Urdin es podrien trobar en la final de diumenge

El CG Puigcerdà i el Barça Hoquei Gel afronten demà la final a quatre de la copa masculina que es disputa a Jaca. Els dos conjunts catalans afronten la competició molt il·lusionats. El Puigcerdà obrirà la competició contra el SAD Majadahonda a la una del migdia i a partir de dos quarts de cinc de la tarda el Barça s’enfrontarà al CHH Txuri Urdin. Els dos conjunts catalans només es podrien trobar en la final de diumenge (16 h).

El conjunt de la Cerdanya, que fa unes setmanes va disputar la final de la lliga i la va perdre, te ganes d’emportar-se aquest títol i anirà a per totes. S’enfrontarà a un conjunt madrileny al que ha superat dues vegades en els quatre partits de la lliga en que s’han enfrontat i es preveu un partit anivellat. El conjunt blaugrana s’enfrontarà a l’actual campió de copa i de la lliga, i al que no ha pogut guanyar en els quatre partits de lliga. El conjunt basc sembla un xic superior però el Barça no renuncia a res i busca la sorpresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)