Handbol

Gonzalo: “L’empat a Logronyo és un toc d’atenció en el millor moment”

Handbol. El porter del Barça considera que els pot haver ajudar per afrontar amb la màxima intensitat la fase final de copa a Alacant

El Barça Lassa afrontarà a partir de divendres contra el Puente Genil la fase final de copa a Alacant amb el repte de segellar el sisè títol de la temporada. La competició del KO arribarà precedida de l’empat que va cedir el conjunt blaugrana la setmana passada a la pista de La Rioja Logronyo (28-28), en la jornada següent d’haver-se assegurat matemàticament el títol de la lliga Asobal. El porter del Barça Gonzalo Pérez de Vargas ha admès que no van afrontar el partit amb la millor mentalitat, però hi ha volgut trobar una lectura positiva: “Va ser un toc d’atenció i va arribar en el millor moment, abans del tram més important de la temporada. A la copa seran tres partits de nivell fora de casa que de ben segur ens ajudaran a pujar la intensitat que no vam tenir la setmana passada. Quan t’hi jugues un títol no hi ha res a guardar.” En aquest sentit, el porter del planter no ha volgut especular sobre un possible nou enfrontament amb el Logronyo a les semifinals de copa: “No podem anar tant lluny. Primer ens hem d’enfrontar al Puente Genil, que l’any passat ja ens va complicar les coses en la primera part, i després ja parlarem del Logronyo o del Guadalajara.”

Al seu torn, el tècnic Xavi Pascual no hi veu res de positiu en l’empat de lliga contra el Logronyo: “A mi mai m’agrada perdre punts, però sóc conscient que això forma part del joc i com a tal ho hem acceptat. Ells van jugar molt bé i inclús van merèixer més que l’empat. Ara tothom haurà vist que ens poden empatar o guanyar. En tot cas, penso que s’ha magnificat.” Pel que fa a la copa comenta: “Sempre fa il·lusió guanyar un títol. Estem preparats perquè sabem que és una competició dura i que sempre que vas avançant eliminatòries es transformen en finals. No existeixen els quarts de final, ni les semifinals, tots els partits són finals.”

El Nantes a l’horitzó

Tant Gonzalo com Pascual també es van referir a l’emparellament de quarts de final de la lliga de campions contra el Nantes, que es disputarà entre l’última setmana d’abril i la primera de maig. “És l’actual subcampió d’Europa. Aquest any va tenir un inici dubitatiu coincidint amb la lesió de jugadors importants i si estan en quarts de final és perquè s’ho han merescut. Per nosaltres, serà el partit més important de l’any. Tindrem davant un equip que coneixem bé, però que també ens coneixen ells a nosaltres. Serà una eliminatòria bonica, amb dues grans aficions que ajudaran el seu equip a arribar a la fase final de Colònia”, sentencia el porter blaugrana. El tècnic afegeix: “Serà una eliminatòria terrible amb un tros d’equip, que és el subcampió d’Europa i això la gent no ho té en ment. Té jugadors extraordinaris, molts dels quals han jugat aquí, i en un camp que és terriblement difícil. Esperem que quan arribi l’hora, estiguem en les millors condicions per afrontar l’eliminatòria.”

LES FRASES

A mi mai m’agrada perdre punts [respecte l’empat a Logronyo], però sóc conscient que això forma part del joc i com a tal ho hem acceptat
Xavi Pascual
entrenador del barça lassa
Sempre fa il·lusió guanyar un títol [pel que fa a la copa]. Estem preparats perquè sabem que és una competició dura i que sempre que vas avançant eliminatòries es transformen en finals.
Xavi Pascual
entrenador del barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)