Handbol

El toc d’atenció més oportú

Handbol. El porter del Barça Gonzalo Pérez de Vargas considera que l’empat de lliga a Logronyo suposarà un estímul per afrontar amb la màxima intensitat la final a vuit d’Alacant i el tram decisiu de curs

El Barça Lassa afrontarà a partir de divendres contra el Puente Genil la fase final de copa a Alacant amb el repte de segellar el sisè títol de la temporada. La competició del KO arribarà precedida de l’empat que va cedir el conjunt blaugrana la setmana passada a la pista del Logronyo la Rioja (28-28), en la jornada següent d’haver-se assegurat matemàticament el títol de la lliga Asobal.

El porter del Barça Gonzalo Pérez de Vargas admet que no van afrontar el partit amb la millor mentalitat, però hi ha volgut trobar una lectura positiva: “Va ser un toc d’atenció i va arribar en el millor moment, abans del tram més important de la temporada. A la copa seran tres partits de nivell fora de casa que ben segur ens ajudaran a pujar la intensitat que no vam tenir la setmana passada. Quan t’hi jugues un títol no hi ha res a guardar.” En aquest sentit, el porter del planter no ha volgut especular sobre un possible nou enfrontament amb el Logronyo en les semifinals de copa: “No podem anar tan lluny. Primer ens hem d’enfrontar al Puente Genil, que l’any passat ja ens va complicar les coses en la primera part, i després ja parlarem del Logronyo o del Guadalajara.” En tot cas, Gonzalo considera que aquestes setmanes amb un únic partit els ha anat molt bé per recuperar-se físicament i té molt clara la consigna contra el rival de divendres: “Si imposen un ritme molt alt ho tindran molt complicat, perquè ells acostumen a fer dos o tres canvis en les transicions defensa-atac.”

Al seu torn, el tècnic Xavi Pascual no hi veu res de positiu, en l’empat contra el Logronyo: “A mi mai m’agrada perdre punts, però soc conscient que forma part del joc. Ells van jugar molt bé i inclús van merèixer més que l’empat. Ara tothom haurà vist que ens poden empatar o guanyar els partits. De totes maneres, penso que s’ha magnificat.” Pel que fa a la copa, comenta: “Sempre fa il·lusió guanyar un títol. Estem preparats perquè sabem que és una competició dura i que sempre que vas avançant eliminatòries es tornen finals. No existeixen els quarts de final, ni les semifinals, tots els partits són finals.”

El Barça tancarà la jornada

El partit entre el Barça i el Puente Genil (20.45 h per Esport 3) tancarà la jornada de quarts de final de divendres, mentre que el Fraikin BM Granollers i l’Ademar de Lleó (16.15 h) jugaran en el segon torn en el pavelló Pitiu Rochel d’Alacant. Els altres partits són el Logronyo-Guadalajara (14 h) i el Bidasoa-Conca (18.30 h). En cas d’accedir a les semifinals, el Barça i el Granollers, que van per diferents parts del quadre jugarien dissabte a les 19.30 i les 17 hores, respectivament. La final està programada diumenge a les 19 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)