El Granollers perd contra el Conca (26-22) i queda fora de la final de copa

Handbol. L’equip granollerí, que a la mitja part ja cedia per 17-10, sempre ha anat a remolc i ha topat amb la fortalesa defensiva del conjunt manxec

El Fraikin BM Granollers s’ha quedat fora de la final de copa després de perdre contra el Liberbank Conca, que ha fonamentat la victòria en la seva fortalesa defensiva, especialment en la primera meitat (17-10).

La posada en escena ha estat de total domini del Conca, que ha disposat del suport d’una àmplia majoria d’aficionats. La duresa defensiva i les bones intervencions de Leonel Maciel han provocat un col·lapse en el balanç ofensiu del Granollers, que amb les pèrdues de pilota i la precipitació ha facilitat un munt de contraatacs del rival, la majoria culminats per Sergio López, autor de 5 gols. A l’equip manxec, amb el gironí Natan Suárez com a director d’orquestra, tot li anava de cara i pràcticament cada atac acabava amb la pilota dins la porteria defensada per Marc Guàrdia. Al conjunt vallesà no li sortia res. Antonio Rama ha demanat temps mort, ha canviat de porter, amb l’entrada de Bombom Almeida, i de central, amb l’aparició de Ian Tarrafeta, però s’ha arribat a la mitja part amb un contundent desavantatge de 17-10.

El panorama, amb un Maciel incommensurable, no ha variat en els primers 10 minuts de la segona meitat (21-13). Antonio Rama s’ha jugat les seves últimes cartes i ha ordenat atacs amb set jugadors, amb Figueras i Popovic com a pivots. Mica en mica han anat retallant diferències i han posat la por al cos al Conca amb un parcial de 24-21 a 5 minuts del final. La remuntada vallesana, però, no ha pogut passar d’aquí i ha vist com el Conca es guanyava el passi a la final. Per part vallesana, han destacat els 6 gols de Mamadou Gassama i els 5 d’Antonio García.