Handbol

El Barça, sense concessions

Handbol. L’equip blaugrana marca diferències contra el Logronyo (17-10) en una gran primera part i avui lluitarà contra el Conca per l’hegemonia en la copa

BARÇA LASSA 28 LOGRONYO 24

BARÇA LASSA:Moller; Fàbregas (2), Pálmarsson (3), N. Ilic (1), Mem (3), N’Guessan (2), Tomás (5) –set inicial–; Entrerríos (2), Sorhaindo, Ariño (2), Aleix (5, 4 p.), Syprzak, Petrus, Dolenec i Duarte (3).LOGRONYO LA RIOJA:Sergey Hernández; V. Ilic (2), Sánchez-Migallón (1), Kusan (2), Muñoz (4, 1 p.), Fekete, Kukic (3) –set inicial–; Balenciaga, Del Arco (1), Garciandía (2), Scott (6), Moreira (2) i Cadarso (1).PARCIALS:2-2, 5-2, 8-3, 10-5, 13-8, 17-10; 19-13, 21-15, 23-18, 25-20, 26-22 i 28-24.ÀRBITRES:Iniesta i Muro. Vermella directa a Petrus (29’). Exclusions: Fàbregas (19’), i Aleix (55’), per part del Barça; i Muñoz (35’) i Sánchez-Migallon (56’), per part del Logronyo.PÚBLIC:Uns 1.200 espectadors.

El Barça Lassa lluitarà avui contra el Conca (19 h per Esport 3) per allargar la seva hegemonia en les competicions estatals –el 23è títol de copa i sisè de consecutiu– després de sotmetre el Logronyo la Rioja, l’equip que fa deu dies va gosar esgarrapar-li un punt en la lliga Asobal. Advertit, l’equip blaugrana va voler marcar territori des del primer moment i va deixar clares les seves intencions en una gran primera part (17-10). Després de la represa, tot i els intents del Logronyo, va saber gestionar la renda fins al final.

La primera part hauria estat rodona si no hagués estat per una expulsió amb vermella directa més que discutible a Thiagus Petrus per un lleuger cop de colze a Tomislav Kuzan en el tram final (29’). Abans d’aquest lamentable episodi, Kevin Möller havia estat un gegant sota els pals, la defensa no deixava fissures i el contraatac era la principal via ofensiva dels blaugrana.

Després de la represa, el Logronyo va aprofitar els primers instants de superioritat per retallar el desavantatge i acostar-se fins a 4 gols (19-15) després de tres dianes de l’extrem Javier Muñoz. A partir d’aquí, el partit es va convertir en un intercanvi de cops, amb diferències que oscil·laven entre els 6 i els 4 gols. Pel Logronyo van brillar el jove porter Sergey Hernández, que va ser escollit el jugador més valuós del partit, i l’explosiu Scott Junior, amb 6 gols, un més que els extrems blaugrana Víctor Tomàs i Aleix Gómez. En tot cas, el Barça va mostrar ofici i no va deixar escapar la victòria, i avui estarà en disposició d’ampliar el seu palmarès en una final sense precedents contra el Conca.

LES REACCIONS

Espero una final competida i dura, amb un equip que té gol, que defensa bé, que corre, i amb jugadors amb un contra un. Un equip compensat
Xavi Pascual
entrenador del barça lassa
Quan un equip com el Conca es presenta a la final després d’haver guanyat el Bidasoa i el Granollers, ja ho diu tot. Aquí ningú regala res
Xavi Pascual
entrenador del barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)