Derrota del Bordils a casa contra el Port Sagunt 28-30

Handbol. El partit era de la 14a jornada, ajornat per la convocatòria internacional d’un jugador rival, i manté els del Blanc i Verd amb 4 punts de marge sobre el descens

El Bordils s’ha posat al dia amb el partit que tenia pendent des del gener, el que havia de ser el primer del 2019 i que es va haver d’ajornar, a avui, per la convocatòria internacional d’un jugador del Port Sagunt. Els bordilencs mantenen el marge de 4 punts sobre el descens, és clar, i dissabte visiten l’Agustinos, l’equip que el marca i que va ser el primer dels tres equips en endur-se els dos punts del Blanc i Verd, aquesta temporada, abans de Nadal i quan eren cuers (22-23).

L’equip de Sergi Catarain ha disposat d’un grapat d’avantatges en la primera meitat, fruit de l’intercanvi amb el rival que s’ha mantingut fins que la profunditat de banqueta, unida a la superioritat física, ha permès el Sagunt marxar 13-17 al marcador. Farrarons, en la seva entrada al partit en el lloc de Canyi, ha fet l’empat a 12 i el 13-14, els dos únics gols del conjunt local els darrers 12 minuts abans del descans fins el 14-17 de Pep Reixach al darrer minut en el quart gol de l’esquerrà, el segon de penal.

Quatre gols de Ferran Pou a l’inici de la segona meitat, des de l’extrem, han servit per donar emoció a un partit que ha acabat traient de polaguera els jugadors del Sagunt. Tampoc el Blanc i Verd entenia res, com en el gol anul3lat a Canyigueral amb 25-28 per assenyalar un penal que Pep Reixach ha vist com li aturava el porter, per baix. Masmiquel al pivot ha aguantat el pes ofensiu de l’equip: 25-26 i 26-28 a 7 minuts per acabar.

Esteve Ferrer ha marcat el 27-28, per amor propi en acció individual en la jugada després d’enviar un llançament de penal al travesser. Masmiquel sí ha marcat dels 7 metres el 28-29 i, amb un home menys, Ferrer ha tingut el llançament per empatar a un minut pel final