Tennis

Thiem venç Nadal i jugarà la final de Barcelona contra Medvedev

Tennis.

L’austríac Dominic Thiem (3) ha completat un partit espectacular i ha batut clarament Rafa Nadal (1), l’onze cops campió, per 6-4 i 6-4 en dues hores i quatre minuts en la segona semifinal del Barcelona Open Banc Sabadell 67è Trofeu Comte de Godó. El tennista de Viena jugarà demà la final davant del rus Daniil Medevedev (7), que ha donat la sorpresa superant el bicampió a Barcelona i tres cops finalista Kei Nishikori (4) per 6-4, 3-6 i 7-5 en dues hores i 22 minuts. La potència del servei de Medvedev (1m98) i la seva destresa amb el revés pla a dues mans, a més de la seva capacitat defensiva perquè juga sovint per darrera de la línia de fons, li han permès aprofitar la irregularitat de l’asiàtic. Semblava que Nishikori duia el partit encarrilat amb un 0-2 favorable en el tercer acte i un rival descentrat que ha trencat la cops la raqueta, però el jove rus de 23 anys ha ressorgit.

Pel que fa al segon duel, mentre Thiem només ha concedit tres pilotes de trencament desaprofitades per Nadal en l’últim joc del partit, els torns de servei de Nadal han estat un suplici per al balear. Pletòric físicament, amb un revés a una mà estratosfèric i una dreta amb una gran acceleració, el de Viena ha sumat el seu quart triomf en dotze partits davant del manacorí i s’ha reconfirmat com el seu gran rival actual en terra batuda. Nadal s’ha vist clarament superat i perd per primera vegada des que la central del RCT Barcelona va ser batejada amb el seu nom. La victòria de Nadal li hauria conferit la possibilitat de convertir-se en el primer jugador que obté dotze títols en un mateix torneig ATP. Thiem, l’ara gran favorit per guanyar el títol que va ser finalista en l’edició del 2017 claudicant contra Nadal i que l’any passat va cedir en quarts davant de Stefanos Tsitsipas, arriba immaculat a la final sense haver perdut cap set.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)