Handbol

S’ho han guanyat

Handbol. El Sarrià aconsegueix el punt que li faltava patint de valent a Sabadell i es proclama campió de grup a primera estatal

OAR GRÀCIA 25 UE SARRIÀ 25

OAR GRÀCIA SABADELL:Quero, Sancho (3), Pujadas, Picola (1), Escuert (2), Xerta (4), Enric, Ferrer (3), Galán (2), Guillem, Parera, Franco, Torras (1), Bernat (5) i Esteve (4).UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Guitart, Portulàs (6), Juli Fina, Pere Arnau (7), Ballester (1), Jiménez, Esain, Tserno, Mariscal (3), Moreno, Vicente (4), Teixidor, Iñaki, Serrano i Lozano (4).PARCIALS:3-4, 4-6, 7-8, 8-11, 10-13, 10-14; 12-14, 14-16, 17-19, 20-22, 21-23, 25-25.ÀRBITRES:Adrián Segura Moreiras i Pere Veciana Hernández. Exclusions als locals Esteve (2); i als visitants Portulàs, Vicente (2), Ballester, Esain, Pere i Teixi.

En una última jornada carregada d’emocions fortes, el Sarrià havia de puntuar per proclamar-se campió de grup, i no va ser gens fàcil. L’equip de Pere Coll va haver de tombar la resistència i la competitivitat d’un bon OAR Gràcia mentre veia de reüll com el Sant Quirze, l’únic rival que li podia prendre el títol, guanyava còmodament a casa davant del Mataró en un partit plàcid per als perseguidors del Sarrià.

En la primera meitat, amb avantatges de fins a quatre punts, el partit semblava coll avall, però en la represa els nervis i la tensió ho van complicar tot. Les contres dels homes de Pere Coll van servir per tapar les mancances en defensa i la falta de concentració en moments puntuals, i els gironins van acabar patint però empatant el matx. Un punt que li atorga el títol abans de la fase d’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)