Futbol sala

Un colofó que engresca

Futbol sala. El Barça, que ahir va entregar al museu les dues copes guanyades, vol completar el triplet en un ‘play-off’ de lliga que comença avui

El Barça s’enorgulleix dels títols aconseguits aquesta temporada però en vol més. Els dos capitans de l’equip, Sergio Lozano i Dyego, van lliurar ahir al museu la copa d’Espanya de València i la copa del Rei de Ciudad Real guanyades aquesta temporada. Però en volen més. “Espero que la bona ratxa tingui continuïtat i es puguin aixecar molts títols més”, van coincidir els dos jugadors.

I amb les dues copes lluint a les vitrines del museu, els blaugrana comencen avui (21 h, Esport 3) el camí cap al triplet. A la pista del Llevant, els blaugrana obren el foc en una eliminatòria de quarts al millor de tres partits. “És un equip enganxós. Tenen una defensa a primera línia difícil de superar. Serà complicat” avisa Andreu Plaza, el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)