El CN Terrassa força el tercer partit de la semifinal en els penals

Waterpolo. Empata a la piscina del Barcelona Vista (7-7) i el porter Iñaki Aguilar atura la cinquena pena màxima

El CN Terrassa ha forçat el tercer partit de la semifinal del play-off de la lliga al imposar-se a la piscina del Barcelona Vista en els penals. El partit ha finalitzat amb un empat (7-7) i en les penes màximes el porter del conjunt vallesà Iñaki Aguilar ha aturat el cinquè i ha fer possible el tercer partit. L’equip que es classificarà per la final sortirà de l’enfrontament que es jugarà el proper dissabte a la piscina del CN Terrassa.

El partit ha sigut anivellat tot i que el Terrassa sempre ha anat per davant en el marcador i ha arribat al final del primer quart amb un 3-5. El Barcelona ha guanyat els dos següents quarts per un mínim 2-1, i després del 5-6 del descans s’ha arribat a la fi del tercer període amb un 7-7. En els darrers vuit minuts cap equip ha pogut marcar i s’ha arribat als penals. Els dos equips han marcat els dos primers i han fallat en el tercer. En el quart tots dos han marcat i en el cinquè i definitiu Sergi Mora ha marcat pel Terrassa i pel Barcelona Vista Roc Ferrer no ha pogut superar a Iñaki Aguilar.