Esports de muntanya

Victòria de Ragna Debats en la Transvulcania

Curses de muntanya. L’holandesa, resident a Catalunya, s’ha imposat amb autoritat amb un temps de 8h09:25 i ha quedat a només un lloc del top 10 masculí

Ragna Debats, actual campiona del món de les Skyrunning World Seriers, s’ha imposat en la Transvulcania, tercera cita del calendari 2019. La corredora holandesa, resident a Catalunya, ha cobert el recorregut –de 74,33 km i un desnivell positiu acumulat de 4.350 m– en 8 hores, 9 minuts i 25 segons. El seu domini ha estat aclaparador, ja que la segona classificada, la francesa Anne-lise Rousset ha creuat la meta més d’un quart d’hora més tard (8h25:11). El podi l’ha completat la nord-americana Megan Kimmel (8h35:03). Debats ha quedat a només una posició de classificar-se entre els deu millors homes de la prova.

La categoria masculina l’ha guanyada el francès Thibaut Garrivier, tercer classificat en l’edició 2018. El seu temps ha estat de 7h11:04. El rus Dmitry Mityaev ha repetit el segon lloc de l’any passat (7h14:23) i el suec Petter Engdahl ha acabat tercer (7h21:28). El català Pere Aurell, parella sentimental de Ragna Debats i vencedor l’any passat, finalment no ha participat en la cursa a causa d’una lesió. El millor català ha estat el corredor de Platja d’Aro Jordi Gamito, que ha acabat dotzè (8h10:19).

En la distància de mitja marató, les catalanes Gisela Carrión (2h42:41) i Sheila Avilés (2h50:30) han acabat segona i tercera, respectivament. La victòria se l’han eduta la noruega Yngvild Kaspersen (2h39:33).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)