Més esport

Jordi Xammar, subcampió d’Europa de 470

Vela. El regatista de Barcelona ha tingut com a company d’equip el gallec Nicolás Rodríguez. La maresmenca Sílvia Mas i la canària Patricia Cantero, cinquenes en la competició femenina

El català Jordi Xammar i el gallec Nicolás Rodríguez han acabat subcampions d’Europa de la classe olímpica 470. La competició ha acabat avui a Santo Stefano in Mare (Itàlia). La també catalana Sílvia Mas, amb la canària Patricia Cantero, ha acabat cinquena.

L’absència de vent va obligar a suspendre la jornada de dilluns i a demorar dues hores l’inici de la competició avui. Finalment, però, el vent moderat ha permès que es disputés la Medal Race, que puntua doble. Xammar i Rodríguez arribaven a l’última jornada segons de l’europeu i tercers de la general, i han conservat el segon lloc en el subcampionat continental. L’or se l’han penjat els suecs Dahlberg i Bergströs i el bronze, els francesos Kevin Peponnet i Jeremie Mion. “Aquesta medalla ens demostra que el nostre nivell és idoni per lluitar contra els millors del món”, ha explicat Xammar, que l’any passat va guanyar, també amb Rodríguez, el bronze en el mundial d’Aarhus.

Sílvia Mas i Patricia Cantero arribaven a la Medal Race en el tercer lloc, però no han pogut defensar el podi i han caigut a la sisena posició final amb el cinquè lloc de la jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)