Tennis

Badosa accedeix a quarts de final de l’ITF La Bisbal i Bolsova cau eliminada

Tennis. La jugadora de Begur ha superat la segona eliminatòria contra la mallorquina Vicens (6-3 i 6-1) i la de Palafrugell ha caigut contra l’australiana Bains (0-6, 6-4 i 6-2)

Paula Badosa ha accedit als quarts de final del torneig ITF La Bisbal Sol Gironès, dotat amb 60.000 dòlars, en imposar-se en la segona eliminatòria a la mallorquina Rosa Vicens, una jugadora provinent de la fase prèvia. L’empordanesa, sisena cap de sèrie del torneig, ha guanyat 6-3 i 6-1 i buscarà l’accés a les semifinals contra la primera cap de sèrie, la luxemburguesa Mandy Minella, que ha guanyat la belga Yanina Wickmayer (6-3 i 7-6).

Aliona Bolsova (8), l’altra empordanesa del quadre, ha quedat eliminada en perdre contra la jove promesa australiana Naikhta Bains (0-6, 6-4 i 6-2). Entre les sorpreses hi ha hagut la derrota de la sèrbia Ivana Jorovic, segona cap de sèrie, contra la georgiana Ekaterine Gorgodzke. La resta de classificades per als quarts de final han estat la xinesa Xiyu Wang, l’ucraïnesa Marta Kostyuk, l’hongaresa Dalma Galfi i la belga Maryna Zanevska.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)