Tennis

Badosa cau contra Galfi i queda fora de la final

Tennis. La jugadora de Begur ha quedat eliminada de l’ITF La Bisbal en un partit molt igualat que no s’ha decidit fins al joc de desempat del tercer set (4-6, 6-2 i 7-6)

Paula Badosa no ha pogut classificar-se per a la final de l’ITF La Bisbal Solgironès 60.000+H en perdre les semifinals contra l’hongaresa Dalma Galfi, una jugadora provinent de la fase prèvia. En un partit que s’havia de disputar ahir –i que avui ha tornat a quedar demorat a causa de la pluja–, la jugadora empordanesa, sisena cap de sèrie, ha quedat eliminada en el joc de desempat del tercer set, després de 2 hores i 15 minuts de joc (4-6, 6-2 i 7-6). Badosa aspirava a la seva segona final consecutiva i a la tercera de la temporada.

Galfi, número 290 del món i revelació del torneig empordanès, s’enfrontarà pel títol contra la xinesa Xiyu Wang, que avui ha pogut acabar el partit contra Ekaterine Gorgodze anul·lat ahir per la pluja. Wang s’ha imposat en tres sets (2-6, 6-3 i 7-6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)