Tennis

Wang regna a la Bisbal

Tennis. La jugadora xinesa s’endú el títol en la quarta edició del totneig empordanès guanyant Galfi en la final (4-6, 6-3 i 6-2)

Xiyu Wang va endur-se ahir el títol del torneig ITF La Bisbal Solgironès 60.000+H. La jugadora xinesa va imposar-se a l’hongaresa Dalma Galfi en una final que diumenge no es va poder disputar a causa de la pluja, que va obligar a ajornar les semifinals diverses vegades.

Galfi, que es va convertir en la revelació del torneig empordanès en accedir a la final des de la fase prèvia, es va imposar en el primer set, però la seva rival xinesa, com ja havia fet en les semifinals contra Ekaterine Gorgodze, va remuntar en els dos següents i va guanyar per 4-6, 6-3 i 6-2.

Aquest és el segon títol en la carrera de la jove jugadora xinesa, que l’any passat va arribar als quarts de final del torneig bisbalenc. Galfi va tancar la competició amb un excel·lent subcampionat que s’afegeix al que també va aconseguir en dobles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)