Més esport

Les Barberà Rookies perden la final de la lliga estatal femenina

Futbol americà. Les vallesanes han caigut derrotades per 6-12 pel València Firebats que ha guanyat el seu primer títol

Les Barberà Rookies no han pogut revalidar una vegada més el títol de la lliga estatal femenina i han perdut la final contra el Valencià Firebats per un curt 6-12. Les vallesanes havien sigut campiones en set de les vuit lligues que s’havien disputat, però en aquesta ocasió no han pogut revalidar el títol. Les Rookies han arribat invictes a la final però, en el partit que decidia el títol han caigut derrotades en un enfrontament marcat per les bones defenses. El València Firebats s’ha avançat en el marcador amb dos touchdowns i ha arribat al descans amb avantatge, 0-12. En la segona part les catalanes han anotat i han reduït la diferència, però no han pogut evitar que les valencianes guanyessin el primer títol de lliga de la seva història.