Més esport

La tramuntana, present

Surf de vent. La cita de la copa del món es disputa fins diumenge al Cortal de la Devesa en la modalitat ‘foil’, que podria ser olímpica

La 21a edició del Gran Premi Catalunya Costa Brava de surf de vent, la cita del món de la vela més antiga al país darrere de la Christmas Race, es diputa fins diumenge al Cortal de la Devesa en la modalitat foil, que fa un any es va introduir en la cita empordanesa i que aquest cop serveix d’assaig amb el programa dels Jocs de París 2.024 a l’horitzó. Per això, dels 55 surfistes que participen en la prova establerta a la Ballena Alegre, cinc tenen medalles olímpiques en el seu palmarès.

Un cop disputades les dues primeres eliminatòries, la tramuntana i les seves ratxes superiors als 35 nusos ha estat el colofó a la cita. El francès Julien Bontemps (FRA-6), tercer en l’edició del 2018, va ser el vencedor de la primera –els germans Thomas (FRA-03) i Nicolas Goyard (FRA-465) van ser segon i tercer– i, Tristan Algret (GPE-44), de Guadalupe; de la segona. L’etern campió del món d’eslàlom Antoine Albeau (F-152) va ser segon i l’italià Matteo Iachino (ITA-140), tercer en aquesta segona mànega, una de les més espectaculars que es recorden a la Costa Brava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.