Handbol

Cara i creu, amb tot obert per a avui

Handbol. Derrota del Bordils i triomf del Sarrià, que s’assegura la classificació per a la semifinal demà a casa

sarrià 19 Palautordera 17

UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Garcia, Rispau (9), Quiroga, Kleiner (2), Martín, Planagumà, Mallola (2), Arroyo, Arnau Teixidor, Adrià teixidor (1), Falgàs, Delgado (1), Vargas, Nievas (4) i Riera.PALAUTORDERA SALICRU:Díaz, Dukureh (1), Guerlin (3), Galisteo (4), Vega (2) Cruzate, Latorre, Monfort, Llobera (2), Zapata, Cañas (4), Ortega (1), Sánchez, Agustí i Cabanillas.PARCIALS:2-4, 4-5, 6-7, 9-8, 11-11, 13-13, 15-15, 18-16, 19-19-16 i 19-17.ÀRBITRES:Jordi Pinilla Iglesias i Eric Deiros Borràs. Exclusions a Adrià Teixidor i Nievas del Sarrià i a Zapata del Palautordera

bordils 28 barça 30

CLUB HANDBOL BORDILS:Martínez, Trullas, Farrés, Oliver, Frigola (15), Bañeras (1), Joher, Comas (4), Adroer, Pou (2), Xifra, Casals (4), Ruiz (1) i Ionut (1).BARÇA LASSA:Giner (7), Conesa (1), Djordje Cikusa (2), Petar Cikusa, Roy (4), Palacios, Filba 81), Seguin, Ruiz, Guerrero, Puntas (3), Carreño (7), Villanueva (2), Bou (2) i Tricas (1).PARCIALS:1-3, 6-5, 8-8, 10-11, 12-14, 14-17, 17-20, 19-24, 23-26 i 28-30.ÀRBITRES:Eduardo José Molina Medina i Víctor Manrique Romero. Exclusions a Frigola del Bordils i a Roy, Puntas i Tricas del Barça Lassa.

Segona jornada de la fase final de l’estatal infantil, que organitzen Bordils i Sarrià, amb sort diversa per a tots dos equips, que es trobarien en una de les dues semifinals –a Sarrià de Ter demà (17 i 19 h)– i, per tant, la final –a Bordils diumenge– tindria un dels dos conjunts del Gironès. El sarrianenc Adrià Rispau va cedir el primer lloc en la taula de golejadors (12 el primer dia) en benefici d’Aleix Frigola, del Bordils, que ahir en va marcar 15 en la derrota contra el Barça, líder del grup 1 i classificat per a les semifinals. També el Sarrià té garantida la presència en l’eliminatòria prèvia al títol, mentre que el Bordils depèn d’ell mateix i fins i tot podria passar amb una derrota si el Barça guanya el Màlaga en el partit que obre la tercera jornada al Blanc i Verd.

Afició

El Bordils - Barça va ser una passada. Els locals perdien de 6 (17-23) a deu minuts per acabar i a 1:05 Aleix Frigola feia pujar el 28-29 al marcador. Els bordilencs fins i tot van tenir la pilota per empatar. “Ha jugat tothom, tots han aportat, no s’ha lesionat ningú...”, va dir Quim Cos, entrenador del Bordils, molt content. “Nosaltres anem a guanyar i no mirarem cap altre resultat i, dissabte, a gaudir de la semifinal, que si tot va com ha d’anar serà amb el Sarrià”, apuntava sobre el desenllaç d’avui.

El Sarrià ja té garantida la presència en la semifinal, tot i anar a darrere en l’inici (0-3 i 3-5) amb el Palautordera. “El plantejament no ha estat bo, he canviat la defensa. Però hem sabut capgirar el resultat”, indicava Guillem Torres, entrenador del Sarrià. El partit va tenir només dos gols en els darrers 10 minuts (1-1). “Hi ha hagut moltes imprecisions i perdíem pilotes per sentenciar, però el replegament era bo”, argumentava el sarrianenc, que vol continuar competint tots els partits. “Hem estat l’equip per arribar el més lluny possible”, destacava respecte del debut.

CANONERS

Aleix Frigola (23), del Bordils, i Adrià Rispau (21), del Sarrià, màxims golejadors
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)