Ciclisme

Txell Figueres i Josep Duran guanyen el català de BTT

Ciclisme. El sub-23 Duran ha superat als corredors de la categoria elit

Els gironins Txell Figueras (Grupo ADI-Dsnivell-BMC) i Josep Duran (BH Templo Cafés) han guanyat el campionat de Catalunya de BTT XC que s’ha disputat a Avià. Txell Figueras continua amb la seva gran temporada i s’ha imposat clarament amb un temps d’1h33:21 per davant de Noemí Moreno (Irontech Tecnic Ambisist) que ha arribat quatre minuts i mig després (1h37:54). En la categoria sub-23 femení el títol ha sigut per Magda Duran (Biking Point CC) amb un registre d’1h38:50, que ha sigut la tercera noia en entrar a meta.

En la categoria masculina el títol català l’ha guanyuat el sub-23 Josep Duran que ha arribat primer a meta amb 1h33:52 i ha superat per 49 segons al primer de la categoria elit que ha sigut Francesc Guerra (Buff Scott) amb 1h34:41. El tercer lloc de la cursa l’ha aconseguit Cristofer Bosque (Biking Point) que ha fet 1h35:33.

En la categoria cadet els títols catalans els han guanyat Sara Mendez (Biking Point CC) i Marc Vilardell (Irontech Tecnic Ambisist), i en la júnior els campions han sigut Nerea Marfil (Kross Racing Team) i Roger Ferrer (73 Tem XX). En la categoria màsters 30 s’han emportat la medalla d’or Mar Franco (Massi) i David Puig (Manresa EC), mentre que Pau Egeda (Biking Point CC) ha guanyat en màsters 40, Pere Joan Roig (Vila Bikes CC) en màsters 50 i Josep Palomino (Navarcles PC) en màsters 60.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)