Futbol sala

FUTBOL SALA

La Penya Esplugues perd per la mínima en la copa femenina.

La Penya Esplugues va ser eliminada en els quarts de final de la copa femenina però va fer un gran partit contra l’Atlético Navalcarnero, el campió de la lliga i la copa, i només va caure per un mínim 5-4. La fase final s’està disputant a Burela, Lugo, i va ser el debut històric de la Penya Esplugues en la copa. L’equip madrileny va començar fort i es va avançar amb un 2-0, però les catalans van empatar i van arribar al descans amb un 3-3. En la segona meitat novament les madrilenyes es van avançar de dos gols (5-3), però la Penya Esplugues va continuar lluitant i amb portera jugadora va fer el 5-4 a un minut del final. Ho va continuar intentant però va perdre i va quedar eliminada.