Handbol

Campos ja té assistents

Handbol. L’entrenador del Bordils recupera per a l’equip de plata el segon entrenador Lluís Ferrer i el preparador físic Xavier Salvador

El nou entrenador de l’Handbol Bordils Pau Campos ja té definit el cos tècnic que l’acompanyarà en el seu retorn a la divisió de plata. El segon entrenador serà Lluís Ferrer Ferri, que havia deixat l’equip el passat mes de gener per motius laborals després de col·laborar amb Sergi Catarain durant més d’una temporada. El segon entrenador en la segona volta havia estat Oriol Rigau.

Campos també recupera per a l’equip, com a preparador físic el palamosí Xavier Salvador, que l’havia acompanyat també en la seva aventura al CSM Bucarest a la lliga romanesa. També formaran part del cos tècnic els fisioterapeutes Esther Cassu i Arnau Mach.

Campos i el director esportiu, Carles Ramonet, estudien ara quina és la millor tria com a entrenador per al segon equip. Al mateix temps continua la tanda amb tots els jugadors del primer equip per definir la disponibilitat de tots ells per continuar una temporada més a la categoria. Marc Combis ja havia anunciat que deixava l’equip per motius professionals abans d’acabar la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)