Tennis

Els tres grans i Bautista jugaran les semifinals de Wimbledon

Tennis. El castellonenc s’ha classificat per primera vegada en la seva carrera per la semifinal d’un Grand Slam. Jugarà contra Djokovic mentre que l’altre duel enfrontarà a Federer i Nadal

El tres primers del rànquing mundial i Roberto Bautista s’han classificar per disputar les semifinals de Wimbledon. Novak Djokovic (1), Roger Federer (2) i Rafael Nadal (3) estaran acompanyats pel castellonenc, que per primera vegada en la seva carrera jugarà la semifinal d’un torneig del Grand Slam. Roberto Bautista s’enfrontarà al serbi, que defensa el títol, mentre que el suís i el manacorí lluitaran per l’altre plaça en la final. Roger Federer ha arribat a les 100 victòries a Wimbledon i també ha superat el rècord de triomfs sobre herba que tenia el nord-americà Jimmy Connors amb 185.

Roberto Bautista tenia com a millor resultat en un dels quatre grans tornejos els quarts de final d’Austràlia d’aquest mateix any. El castellonenc ha fet un pas més al derrotar en els quarts de final a l’argentí Guido Pella (26) per 7-5, 6-4, 3-6 i 6-3. Roberto Bautista, que és el vint-i-tresè favorit, s’ha emportat el primer set després d’una dura lluita i això l’ha ajudat també a guanyar el segon. El castellonenc no s’ha intranquil·litzat amb la victòria parcial de l’argentí en el tercer, i ha sentenciat en el quart set.

El rival de Roberto Bautista en la semifinal serà el número u mundial i actual campió, Novak Djokovic. El serbi ha derrotat còmodament David Goffin (21) per 6-4, 6-0 i 6-2. El belga ha començat bé i al trencar el servei del primer favorit en el setè joc s’ha situat amb un 3-4 i servei al seu favor. Novak Djokovic ha reaccionat immediatament i ha escombrat al seu rival de la pista guanyant els següents deu jocs. Això l’ha portat a imposar-se per 6-4 en el primer, per 6-0 en el segon i situar-se amb un 1-0 en el tercer. Goffin no ha reaccionat i el servi ha passat a la semifinal. El servi i el castellonenc s’han enfrontat dues vegades aquest any i en les dues ha guanyat Roberto Bautista. En el general Djokovic s’imposa per 7-3, i mai s’han enfrontat sobre herba.

L’altre semifinal de Wimbledon serà un tradicional duel entre Roger Federer i Rafael Nadal, que ja s’han vist les cares tres vegades a Wimbledon, sempre en finals, amb dues victòries del suïs i una del manacorí. Roger Federer, que l’any passat es va quedar en els quarts, ha remuntar un set contra el japonès Kei Nishikori (8) i s’ha imposat per 4-6, 6-1, 6-4 i 6-4. Rafael Nadal ha guanyat en tres sets Sam Querrey per 7-5, 6-2 i 6-2. El nord-americà ha oposat resistència en el primer set en el que ha aconseguit l’únic trencament de servei però, després el manacorí ha estat molt superior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)