Handbol

El Sarrià fitxa dos jugadors més per al debut a Plata

Handbol. Isaac Alemán, amb passat al Bordils, i Roc Segarra s’afegeixen a les anteriorment anunciades de Pau Palacios i Gerard March “Popi” per a l’equip de Salva Puig

La Unió Esportiva Sarrià ha afegit dos noms més a la llista de jugadors que incorpora per a la seva primera temporada a la Divisió d’Honor Plata. Són Isaac Alemán i Roc Segarra, que s’afegeixen a Pau Palacios i Gerard March Popi per a la plantilla que dirigirà Salva Puig, una altra novetat respecte el darrer curs de l’ascens.

Aleman és un extrem esquerre format al GEiEG i que també va jugar a l’Handbol Gironès i al Bordils –va arribar a la 1a estatal amb el segon equip, que es va enfrontar al Sarrià precisament dues temporades (2016-18)–. Les dues darreres temporades ha estat al BM Montequinto de Sevilla.

Roc Segarra es va formar a La Roca i aquesta darrera temporada estava al Palautordera. És un extrem dret, amb bona finalització i que també havia jugat a l’Handbol Mataró.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)