Ciclisme

Clàudia Galicia, també

Ciclisme. BTT. L’osonenca del Megamo revalida el títol estatal d’XCO, com Jofre Cullell, amb Txell Figueras segona a la categoria elit

El Megamo ha guanyat quatre títols estatals en l’especialitat olímpica des que va crear l’equip UCI. Si Jofre Cullell revalidava el de la categoria sub-23 dissabte a Arguedas, amb el banyolí Josep Duran (BH) segon, ahir era Clàudia Galicia la que tornava a ser campiona estatal elit femenina, en el seu cas amb Txell Figueras (Grupo ADI-Dsnivell-BMC) segona i Natalia Fischer (MMR) bronze.

La cursa femenina va tenir Rocío del Alba (BH) com a protagonista. Les sub-23 sortien dos minuts després que les elit i va travessar l’arribada més de mig minut abans que Galicia, que ho va fer en 1h14.

David Valero (MMR), Carlos Coloma (BH) i Sergio Mantecon (Kross) van formar el podi elit i Francesc Guerra (Fornells de la Selva) i Ismael Ventura van ser cinquè i sisè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)